Ortopedie -Traumatologie

          Ortopedia sau chirurgia ortopedica este o ramura chirugicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului mulsculo-scheletal. Chirurgii ortopezi folosesc atat tehnici chirurgicale cat si nechirurgicale pentru a trata infectii, tumori, anomalii congenitale,  boli de uzura (degenerative), tumori , afectiuni sportive si traumatisme ale sistemului musculoscheletal.

          In centrele Ortokinetic ne concentram atentia asupra tratamentelor nechirurgicale sau minim invasive ale afectiunilor ortopedice. In cazul in care tratamentul optim este cel chirurgical va oferim consiliere si optiuni de tratament in centre mari (adesea operatiile fiind efectuate de medici din cadrul clinicilor Ortokinetic).

          Ortokinetic este un centru de excelenta in diagnosticarea si tratarea traumelor mici si medii cat si a afectiunilor ortopedice subacute si cornice. Daca afectiunea dumneavoastra este de lunga durata, daca alte metode de tratament au esuat, daca nu ati fost multumit de rezultatele obtinute in alta parte va asteptam pentru un second –look si va oferim metode moderne de tratament ale afectiunilor dumneavoastra. Un sistem de perfectionare continua a medicilor din clinicile noastre face posibila diagnosticarea si tratarea pacientilor folosind tehnici moderne comparabile cu orice sistem de sanatate performant din lume.

Consultatii ortopedie
In centrele Ortokinetic veti gasi o echipa de medici specialisti tineri, bine pregatiti profesional si o baza de tratament de calitate bazata pe echipamente de ultima generatie
ESWT - Terapia cu unde de soc
Terapia durerii. Shockwave este o noua tehnologie care utilizeaza undele de soc pentru tratamentul durerilor cronice ale sistemului musculoscheletal
Ecografie musculo-scheletala
Ecografia este o metoda rapida, ieftina si non invaziva de examinare ce poate fi folosita inclusive in cazul pacientilor ce au implante metalice.
HYA JOINT
Solutia in artroza. Infiltratii intraarticulare cu acid hialuronic de calitate
Tratamentul cu plasma imbagatita cu trombocite
Infiltratia cu PRP (plasma imbogatita cu trombocite) actioneaza conform sistemului natural de vindecare al organismului