Simona GrigorePSIHOLOG SIMONA GRIGORE
Psiholog Clinician
Psihoterapeut cu formare integrativa
Competente in Psihologia SportuluiSimona Grigore este membra a Asociatiei Romane pentru Psihologia Sportului si licentiata a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comert. Dupa absolvirea unui master in Managementul Investitiilor, a devenit Ambasador in Telecomunicatii acumuland peste 11 ani de experienta in training si coordonarea proiectelor de comunicare si vanzare in domeniul bancar, telecomunicatii si televiziune.

Simona Grigore este de asemenea life trainer si psihoterapeut in formare in cadrul cursurilor masterale de psihoterapie integrativa de tip romano-britanic – A.R.P.I. si in curs de finalizare a facultatii de Psihologie.

Datorita pasiunii pentru lucrul cu oamenii si interactiunea inter-umana, Simona Grigore a participat la numeroase cursuri, tabere sau stagii de pregatire si dezvoltare personala si profesionala.

Bazandu-se pe ani de experienta, ea este de parere ca un invingator nu se poate numi cu adevarat invingator daca nu s-a luptat depasind bariere, lovindu-se iar si iar de greutati, infruntand frici si dureri, depasindu-si limitele proprii, dezvoltand permanent sinele, ca apoi sa se intoarca zambitor, la viata.