Consultatii si operatii cu echipe de medici din Romania si UK

Odata cu inaugurarea clinicii de genunchi, umar si cot puteti beneficia de consultatii, tratamente si operatii pentru afectiuni ortopedice efectuate de medici din Marea Britanie precum si de medici ortopezi romani care lucreaza in Romania si Marea Britanie supra specializati pe chirurgia genunchiului, umarului si a cotului.

Va oferim posibilitatea de a face o programare in clinica din Soseaua Pipera-Tunari nr. 58. Clinica are loc odata pe luna deocamdata, urmatoarea clinica fiind pe data de 13 si 14 Martie, 2015. Pentru programari puteti suna la 021.2600.118 sau la 031.9494.

Pretul unei consultatii de 20 – 40 de minute este de 390 RON. In primele 3 luni  veti putea beneficia de o oferta speciala – doar 290 RON pentru o consultatie de specialitate. Daca este necesara o ecografie de umar sau infiltratii acestea pot fi efectuate odata cu consultatia. Daca aveti nevoie de tratament chirurgical va oferim posibilitatea de a fi operata/operat la Spitalul Monza din Bucuresti
(www.spitalulmonza.ro) in baza parteneriatului Ortokinetic – Monza.

Asa cum va asteptati de la o echipa de profesionisti, fiecare tratament medical sau chirurgical  va fi personalizat in functie de afectiunea si de preferintele dumneavoastra. Pretul interventiei chirurgicale va fi de asemenea discutat in momentul consultatiei. O lista orientativa de preturi poate fi oferita la cerere.
Speram sa venim in acest fel in intampinarea dorintelor dumneavoastra de a beneficia de tratament la standarde internationale aproape de casa, cu medici experimentati.