In urma unei tendinite cvadricipitala bilaterala am urmat un tratament de 3 sedinte de ESWT la domnul doctor Mihai Rascu, pe durata a 3 saptamani. Dupa prima sedinta am reusit sa fac alergare usoara fara dureri, dupa a doua am ajuns la un antrenament mai complex cu intensitatea de 70-80%, iar dupa a treia, antrenamentele au ajuns la normal. Pe tot parcursul tratamentului a existat o comunicare continua cu medicul. Atlet de performanta fiind, acest tratament a salvat probabil un sezon ce altfel ar fi fost ratat.

"
Adrian Vasile
Atlet de performanta, component al lotului national de atletism


"Cu 3 saptamani inainte de Campionatele Europene de Atletism de la Praga 2015 am suferit o accidentare la nivelul calcaneului si credeam ca voi spune pas acestei competitii, am ajuns la Dr Rascu unde am fost diagnosticata si tratata corect intr-un timp scurt, reusind sa particip-desi nu mai speram- la concursul pt care ma pregatisem in ultimele 3 luni reusind cea mai buna performanta a mea.Totul a decurs normal cu explicatii pe intelesul meu si al antrenorului meu, acestea din urma fiind importante pt noi deoarece am inteles ce am gresit pana acum si ce trebuie sa facem sa nu mai ajungem in astfel de situati. Foarte importanta mi s-a parut colaborarea pe care a avut-o cu kinetoterapeutul meu, fiind tot timpul interesant de evoluatia mea.

"
CRISTINA SANDU
Componenta a lotulul national al Romaniei de Atletism-Triplusalt, locul 9 la Campionatele Europene de la Praga 2015


"In ultimele luni m-am luptat cu diverse accidentari iar Dr Rascu a fost cel care a fost langa mine in toata aceasta perioada reusind de fiecare data sa ma vindece. Am fost tratata corespunzator, cu profesionalism dar si cu zambetul pe buze(lucru important pe mine tinand cont de varsta mea).Vom colabora in orice situatia , increderea in dansul fiind maxima.Vreau sa ii multumesc pt modul in care toata lumea s-a comportat cu mine si pt ca mi-a oferit sansa de a juca la Campionatele Europene din vara.

"
ABED KADER DANA
Campioana modiala la handbal U18


"Dr. rascu Mihai Ciprian - Este medicul ce m-a diagnosticat corect dupa ce imi pierdusem speranta ca cineva imi va spune ce problema am. Il pot descrie ca o persoana corecta, profesionista si sufletista. Am ramas prieteni dupa prima colaborare si voi apela cu incredere la servicile lui si pe viitor. II doresc mult success si multi pacienti fericiti.

"
MARIAN DRAGULESCU
De 8 ori campion mondial la gimnastica


"ESWT este un tratament non-invaziv cu rezultate bune!

"
Gabi

"Tratamentul cu unde de soc m-a scapat de dureri. Am avut dureri cumplite de sold si ani de zile am cautat o solutie si ma bucur ca am gasit-o; mai greu ce e drept, dar sunt multumita pe deplin.

"
Crina

"Imi pare bine ca terapia cu unde de soc este acum si in Romania. Nu mai acuz dureri de cot dupa sedintele urmate.

"
Valentina

"Datorita undelor de soc am stabilitate pe picioare. Am avut niste probleme la ambii genunchi, iar dupa cateva sedinte cu unde de soc am observat ca pot sa merg mult mai mult si nu mai obosesc atat de repede.

"
Codrut

"Acuzam deseori dureri de spate, iar din cauza aceasta nu mai puteam sa fac fata nici la servici , nici acasa. Am incercat tot felul de remedii naturiste, dar durerile nu au incetat. Fiul meu vazandu-ma ca nu scap de dureri s-a interesat pe internet si a descoperit o noua terapie, terapia cu unde de soc. Dupa numai 3 sedinte cu undele de soc numai acuz dureri de spate si ma bucur ca am descoperit aceasta terapie.

"
Antoneta

"Terapia cu unde de soc m-a scapat de durerea de genunchi. Cu ajutorul primelor sedinte efectuate, urmate de exercitii simple efectuate acasa mi-am recapatat mobilitatea articulara.

"
Mihnea, 47

"In sfarsit pot spune ca am scapat de ciocurile la calcaie, in termeni medicali numite pinteni calcaneeni. Terapia ESWT, terapia cu unde de soc mi-a adus zambetul pe buze. Dupa cele 3 sedinte pot purta chiar si tocuri fara sa acuz dureri.

"
Dana

"De cativa ani cu greu faceam fata muncii de la servici; asta pentru ca ma dureau foarte tare degetele de la mana stanga. O colega de la munca mi-a recomandat terapia cu unde de soc, ESWT; dupa primele 2 sedinte am observat o diferenta destul de mare, iar dupa a treia sedinta pot spune ca rezultatele au fost excelente.

"
Stefania, 39

"Dupa 3 sedinte cu unde de soc, spatele meu e ca si nou. Datorita acestei noi terapii mi-am recapatat mobilitatea.

"
Petru

"Am urmat terapia cu unde de soc si dupa doua sedinte rezultatele au fost uimitoare"
R.M.

"De 6 luni am avut umarul blocat si cu ajutorul undelor de soc mi-am recapatat mobilitatea la nivelul umarului.Dupa aceea am continuat cu exercitii de recuperare pentru a preveni reaparitia durerii."
Alina

"De ceva timp din cauza serviciului, aveam dureri in zona lombara cu iradiere pe fesa stanga.Am urmat 10 sedinte de fizioterapie si kinetoterapie la Ortokinetic si durerea a disparut.Kinetoterapia este foarte folositoare, multa lume nu stie cat este de benefica si de aceea o continui si acasa la recomandarile personalului medical, pentru ca mi-am dat seama ca ma ajuta foarte mult.

"
Lili, 30 ani

"In 2010 am avut probleme la un picior si aproape ca nu mai puteam merge, am facut radiografie si aveam un cioc calcanian si am rezolvat prin trei sedinte cu unde de soc, multumesc clinicii Ortokinetic

"
Doina